Natuurlijke elementen met de blik van nu

Esschert Design heeft de natuur als inspiratie bij het ontwikkelen van hun artikelen. Er wordt je een origineel assortiment geboden met natuurlijke invloeden en elementen, waar je ook voor een leuk cadeautje terecht kunt. Kwaliteit, functionaliteit en originaliteit staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

Hoe wordt de productie aangepakt?

Er wordt samengewerkt met fabrieken die een flink aantal producten exclusief produceren voor Esschert Design. Naast functioneel zijn de producten ook verrassend, innovatief en decoratief en daar zo leuk om te geven en te krijgen.

Hieronder een omschrijving van het assortiment:

Best for Birds

Hier vind je voederzakken tussen de 1 en 4 kilo. Hiermee kun je de vogels in je tuin het hele jaar voeren. Natuurlijk vind je op deze pagina onder andere ook voederhuisjes en voederhangers.

Best for Boots

Deurmatten, deurbellen en alles wat je verder nog wenst voor bij de voordeur. Nooit meer zand of modder in huis!

Fancy Flames

Precies wat je verwacht, alles om er een mooie avond van te maken met een brandende vuurkorf of rokende barbeque, waarbij je veiligheid gewaarborgd wordt..

Esschert’s Garden

Van snoeien tot rusten, je tuin krijgt een oppepper en zo kun je er het hele jaar door van genieten!

Nog even wat achtergrondinformatie over de bekendste collecties:

Sophia’s Terrace

De productie vindt plaats in Europa. Het beukenhout dat wordt gebruikt wordt op een duurzame manier gekapt en geeft een mooi effect in combinatie met metaal. De kleuren die veel terugkomen zijn creme en groen.

Old Rectory

Metalen meubelen die aan vroeger doen denken, met bijpassende comfortabele buiten kussens. Heerlijk om een beetje op te zitten mijmeren.

myBalconia

Buitenmeubels voor mensen met beperkte ruimte tot hun beschikking. Er wordt gedacht in oplossingen om de ruimte zo goed mogelijk te benutten en ook zijn er duurzame accessoires te verkrijgen om het buitenmeubilair compleet te maken.

Industrial Heritage

De landbouw stijlen van vroeger zijn weer helemaal hip. De eerste mechanisatie wordt geëerd. 

Farm Folklore

De houten meubels van deze collectie worden geproduceerd in Europa en zijn gemaakt van vurenhout. De herkenbare kleuren voor de meubels zijn wit en warm grijs. Dit hout is robuust en gaat lang mee.

Written by