Hoe bescherm ik mijn vermogen?

Tegenwoordig kost het geld om uw geld te beleggen en überhaupt voor iets te sparen. Om virtueel uw geld te bewaren via de bank wordt het steeds duurder vanwege de inkomsten van de bank zelf. Het wordt dan ook lastiger om uw vermogen te beschermen als een bank bijvoorbeeld failliet gaat en u uw geld op uw spaarrekening niet volledig terug kan krijgen. Hier is de oplossing voor bedacht: Goud kopen bij Goudzaken. Ook wel: het fysieke concept van crypto valuta. 

Hoe werkt goud en zilver kopen en verkopen?

Door goud te kopen bij Goudzaken investeer je in een bepaalde munt. Deze munt verandert gedurende de tijd van wisselkoers: soms gaat het wat naar beneden en vaak ook weer omhoog. Prettig is om goud te verkopen bij Goudzaken wanneer de koers boven de prijs staat waarop het muntstuk origineel gekocht is. 

Het is natuurlijk prettig om naast het fysiek behouden van uw vermogen ook nog eens winst te maken! Dit allemaal komt overeen met crypto valuta, maar dan bewaar je de munt veilig thuis. Goud verkopen bij Goudzaken is vaker wat veiliger gezien omdat je de munt koopt op een soort webshop en het zelf gemakkelijk online kan zetten om ver te kopen.

Waarom beschermt dit mijn vermogen?

Goud kopen bij Goudzaken zorgt ervoor dat uw vermogen omgezet is in één gouden of zilveren munt. De waarde van goud en zilver verandert over het algemeen vrij weinig waardoor goud verkopen bij Goudzaken uiteindelijk een stuk veiliger is dan uw vermogen op de bank laten staan. Als een bank failliet gaat bent u hoogstwaarschijnlijk een groot deel van uw geld kwijt, waardoor u enorm veel verlies loopt. Het hebben van munten heeft uiteindelijk het voordeel om zekerder te zijn dat u geen grote bedragen geld kwijtraakt.

Written by