hoe transgender date

Hoe kun je een transgender date vinden?

Met de toenemende aandacht voor transgenders, neemt ook de interesse naar een transgender date toe. Wat ons betreft een goede ontwikkeling, aangezien iedereen recht heeft op liefde. Toch is er niet veel bekend over het daten als en met een transgender. Simpelweg omdat de groep nog niet zo groot is. Vandaar dat wij de vraag beantwoorden: hoe kun je een transgender date vinden?

Online een date vinden

Online daten is tegenwoordig groter dan offline daten. Het zal je dan ook niet verbazen dat de kans op een date met een transgender het grootst is als je online op zoek gaat. Hiervoor zijn er verschillende sites die TS dating aanbieden, toch is niet iedere site even goed. Het zit hem daar vooral in de intentie van het platform. We zien namelijk een grote groei van het aantal platforms die zich richten op de hook ups en shemales. Wij zien echter dat dit type die niet echt gericht is op een langdurige relatie. Ben jij wel op zoek naar een duurzame en echte relatie met een transgender persoon? Dan kun je het beste termen als shemale en hook up vermijden. 

Dating apps

Via de bekende dating apps kun je tegenwoordig ook steeds beter een transgender date vinden. Toch is het lastig om dan te filteren tussen vrouwen en trans vrouwen. Toch zijn er een aantal apps die het aanbieden om alleen profielen van transgender vrouwen te tonen. Op de bekende apps zoals Tinder kan dit niet. Dan is het een kwestie van geluk hebben dat jouw transgender match hier tussen zit. Echter zitten er op Tinder niet zo heel veel transgenders, omdat hier nog minder sprake is van acceptatie. 

Daten tijdens het uitgaan

Je zou het bijna vergeten, maar anno 2022 is het ook nog steeds mogelijk om iemand in het echt tegen te komen. Bijvoorbeeld tijdens het uitgaan. Ben jij specifiek op zoek naar een transgender date? Dan heb je in schubbekutteveen niet zo heel veel kans. Probeer het in plaats daarvan eens in de grote stad. Amsterdam heeft een rijk uitgaansleven met unieke tenten. Wil jij eens echt het uitgaansleven van een transgender persoon ervaren? Dan kun je het beste naar Amsterdam gaan. Sinds 2017 zit hier ook de allereerste transgender club van NL. Als je hier geen date vindt, weten wij het ook niet meer.

Written by