Hoe kun je je auto upgraden? 

Je besteedt waarschijnlijk minder aandacht aan het interieur van je auto dan aan het exterieur, maar deze upgraden zorgen er wel weer voor dat je auto er weer als nieuw uitziet. Bij de aanschaf van een nieuwe auto is het vaak de buitenkant die de grootste impact heeft. Het automerk, het model, de lak en de kleur, maar dat betekent niet dat je auto op deze manier ook meer waard is. Mensen houden pas namelijk echt van hun auto wanneer het interieur ook op orde is. Een combinatie van beide dus! Daarom geven we je in deze blog een aantal tips waarmee je heel eenvoudig je auto kunt upgraden. Lees snel verder. 

Schermpje

Misschien wel één van de mooiste upgrades, het schermpje in je dashboard. De meeste nieuwe auto’s hebben dit al standaard, maar nog lang niet alle auto’s zijn voorzien van zo’n functioneel scherm. Het beste wat je kunt doen om zo’n schermpje te installeren is het kiezen van een passende 2-DIN autoradio. Zo wordt je dashboard niet alleen een stuk mooier voor het oog, maar blijft het ook nog eens ontzettend functioneel. Vraag routebeschrijvingen op, stream al je favoriete nummers vanaf bluetooth en voer veilig telefoongesprekken. Het is allemaal mogelijk! 

Stoelbekleding

De grootste onderdelen van het interieur van een auto zijn natuurlijk de stoelen. De twee stoelen voorin en de grote bank achterin. Als je dacht dat de kleur van je stoelbekleding grijs of lichtbruin is, denk dan nog eens goed na. De kans is namelijk groot dat ze ooit crème of beige waren. Autostoelhoezen zijn geweldige en betaalbare oplossingen om meteen een hygiënisch en stijlvolle upgrade voor het interieur van je auto te krijgen! 

Automatten 

De standaard automatten die bij je auto zijn geleverd zijn jammer genoeg niet ontworpen om levenslang mee te gaan. Sommige mensen kopen daarom extra automatten of tapijten, om ze te versterken. Sommige merken het niet eens, maar als je die van jou hebt bekeken en weet dat ze dringend aan vervanging toe zijn, ga dan ook op zoek naar nieuwe. Het maakt namelijk echt een wereld van verschil, ook al merk je dat zelf niet zo gauw. Een mooi interieur voor een auto is afgewerkt met een schone vloer. 

Velgen 

Je standaard auto in één klap uniek maken? Andere banden! En dan hebben we het niet specifiek om de rubberen banden, maar vooral om de velgen. Wanneer jij voor hoge kwaliteit velgen gaan zoals lichtmetalen velgen, dan straal je met je auto direct klasse en allure uit. Ook aluminium velgen zijn een optie, evenals opties van chroom. Ga er even een avondje goed voor zitten en kies de velgen uit die bij jou passen!

Written by