Hoe kun je een persoonlijke touch in je interieur aanbrengen?

Een interieurstijl in je huis aanbrengen is voor de meeste mensen niet zo heel moeilijk. Op internet is er genoeg te vinden over het aanbrengen van een bepaalde interieurstijl. Toch is het in de praktijk een stuk lastiger om een persoonlijke tint aan te brengen in een standaard interieur stijl. In deze blog lees je daarom hoe je een persoonlijke touch kunt aanbrengen in jouw interieurstijl.

Neem foto’s op in je interieur

De beste en meest eenvoudige manier om een persoonlijke touch in je interieur terug te laten komen is door middel van foto’s. Want wat is er nu persoonlijker dan eigen foto’s? Toch komt er meer bij kijken dan alleen maar eigen foto’s. Je wilt namelijk ook dat het een eyecatcher wordt. In dat geval is het natuurlijk leuker om jouw foto’s op een unieke manier in je interieur op te nemen. Dit kan door een foto op hout, een mooie fotocollage of een hexagon foto. Voor de leukste fotocollage ideeën raden wij je aan om eens online op zoek te gaan naar de stijl die het beste past bij jouw interieur.

Laat je hobby’s terugkomen

Als je online op zoek gaat naar een bepaalde interieurstijl, zie je vast en zeker vaak hetzelfde terugkomen. Het lijkt bijna alsof je in een woonwinkel loopt. Dit zorgt niet alleen voor een onrealistisch beeld, maar vaak is dit ook een beetje onpersoonlijk. Als je een dergelijke stijl bij jou thuis gaat toepassen is het slim om daar je eigen hobby’s aan toe te voegen. Houd jij van muziek? Dan staat een gitaar of piano mooi, maar ook een kast vol met LP’s zorgt voor een echte persoonlijke touch in jouw interieur.

Accessoires met een verhaal

Een interieurstijl valt of staat met accessoires. Zonder accessoires wordt het ook maar zo’n saai geheel. Zet dus gerust wat accessoires neer op en in kasten waar voor jou een verhaal aan zit. Van een aandenken van een mooie vakantie, tot iets dat je doet denken aan je jeugd. Dit hoeft ook echt niet perfect bij je interieur te passen, zolang er maar een persoonlijk verhaal aan zit. Ook zelfgemaakte foto’s kun je hier prima voor gebruiken. Wij adviseren om daarvoor de zwarte fotolijstjes van Fotocadeau.nl te gebruiken, omdat deze naadloos passen bij iedere interieurstijl.

Written by