stijlvol

Hoe kun je elke dag stijlvol voor de dag komen?

Als moderne vrouw wil je natuurlijk dagelijks goed voor de dag komen. De hedendaagse vrouw is drukker dan ooit. Hierdoor heeft zij weinig tijd om altijd maar goed voor de dag te verschijnen. Daarom hebben wij van hoekunje.nl een aantal tips voor de moderne vrouw samengesteld.

Gemakkelijk maar stijlvol

Als drukke vrouw die voor haar kinderen moet zorgen is het niet altijd handig om super strakke kleding aan te hebben. Trek dus geen strakke kleding aan waarin je jezelf niet lekker beweegt. Maar het is ook geen gezicht om alleen maar wijde kleding te dragen. Dit ziet er al snel slonzig uit. Ga daarom voor een combinatie. Ga eens voor een Red Button broek zoals de Red Button Tessy Stripe en trek daar een iets strakkere blouse bij aan. Hierdoor zie je er gelijk super stijlvol uit en heb je ook nog eens voldoende ruimte om te bewegen.

De basis

Wanneer je even wat snels wilt aantrekken en je kledingkast ligt vol felle kleding dan heb je kans dat je niet met de juiste outfit naar buiten komt. Kies daarom voor genoeg basiskleuren zoals wit, grijs, zwart, beige of donkerblauw. Deze kleuren zijn prima combineren. Hierbij komen opvallende accessoires ook beter tot hun recht. Het komt vaak voor dat vrouwen er uit willen springen en daarom zichzelf “heftig” aan gaan kleden. Maar ze zeggen soms ook wel eens “less is more”. Wees niet bang om jezelf te simpel aan te kleden. Ga bijvoorbeeld eens voor outfits die uit één stuk bestaan zoals een jumpsuit. Wanneer je er toch uit wilt springen dan zijn er altijd nog prachtige accessoires. Investeer dus in een aantal mooie items zoals een mooi dames horloge, een zonnebril of een riem.

Sportkleding is de nieuwe mode

Vroeger werden mensen in een trainingspak raar aangekeken wanneer je niet aan het trainen was. Tegenwoordig is dat wel anders. Steeds vaker zien we vrouwen in modieuze sportkleding. Maar dit moet er natuurlijk niet te al slonzig uit zien. Omdat sportkleding steeds vaker wordt gedragen koop je sportkleding niet langer alleen bij een sportwinkel. Tegenwoordig hangt het in de rekken van de grootste modeketens. 

Neem de tijd

De hedendaagse vrouw komt uren tekort op een dag. Hierdoor is er weinig tijd om een goede outfit te kiezen. Wij raden daarom aan om 10 minuten eerder op te staan. Hierdoor heb je net iets meer tijd om aan jezelf te besteden. Wanneer je hier helemaal geen zin in hebt, bedenk dan s avonds je outfit. Verder is het belangrijk om alles goed geordend in je kast te hebben liggen zo voorkom je dat je uit tijdnood een verkeerde outfit pakt.

Written by