Hoe kun je kniekousen stylen

Hoe kun je kniekousen stylen?

Kniekousen zijn in, dat is duidelijk. En het ziet er niet naar uit dat dit in de komende maanden of zelfs jaren zal veranderen. Sterren zoals Taylor Swift, Cara Delevingne, Ariana Grande en Vanessa Hudgens zijn volledig fan en ook de fameuze modewebsite, www.sayitwithasock.com, is een fervente liefhebber van kniekousen

Je hoort het dus, geen kleerkast is compleet zonder één of zelfs meerdere paren Falke Family kniekousen en daarmee is de kous af.

Zeg het met een sok

Met Falke Family kniekousen ben je niet enkel origineel gekleed maar tevens ook speels, charmant, schattig of stoer. Dit hangt volledig van jou, jouw doel en jouw humeur af.

– speels en ondeugend

Ga je voor de sexy look, draag dan Falke Family kniekousen met een hoge hak en korte rok. Denk Serena Vanderwoodsen in Gossip Girl.

– charmant en stijvol

Draag de Falke Family kniekousen met een lage hak en lange rok, om een Audrey Hepburn vibe uit te stralen. Perfect voor een eerste date of zelfs een sollicitatiegesprek.

– stoer en cool

Coole veterlaarsjes à la Dr. Martins met een korte short geven je outfit een ongeloofelijk stoere look. Voeg daarbij nog een krachtige attitude en deze look is volledig af.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/kniekousen-heren 

– schattig en lief

Om er uit te zien als een schattig katholiek schoolmeisje, draag dan de Falke Family  kniekousen met een middellange ruitjesrok en platte schoentjes of ballerina‘s.

– sportief en relaxed

Tijd om een rondje te gaan rennen of even naar de gym te gaan? Trek je Falke Family kniekousen aan in combinatie met een sportief shortje en gymschoenen en klaar is kees. Waarom er niet stijlvol uit zien terwijl je aan je figuur werkt?

Ook tijdens het tennis spelen zijn Falke Family kniekousen een goede optie in combinatie met een mooi tennis rokje (bron).

Zoals je ziet, de mogelijke combinaties met kniekousen zijn haast ontelbaar en dit is nogmaals een reden waarom dit item zo populair is. Laat je fantasie de vrije loop en probeer elke dag wat nieuws uit. Misschien zullen enkele combinaties niet per sé erg stijlvol zijn, maar origineel zijn ze sowieso telkens. Ware originaliteit is kostbaar, maar daarom niet meteen duur. Dit is zeker het geval in onze huidige modewereld, waar het merendeel van de mensen die je op straat ziet precies een kopie van elkaar zijn.

Een excuus om dagelijks saaie zwarte sokken te dragen heb je na het lezen van dit artikel dus niet meer, maar een reden om Falke Family kniekousen te kopen en te dragen, des te meer.

Written by