Hoe kun je wat bijverdienen

Hoe kun je wat bijverdienen

Heb je moeite met een bijbaantje te vinden en wil je toch wat bijverdienen? Er zijn talloze manieren om wat bij te verdienen. Deze manieren zijn niet alleen geschikt voor mensen die een bijbaantje zoeken maar ook om wat extra geld te verdienen naast hun normale salaris. En zeg nou zelf wie wil dat nou niet. Hier lees je hoe jij wat bij kunt verdienen.

Ga aan de slag als uitzendkracht

Zit je nog op school of werk je al parttime en zou je hiernaast graag wat uren willen werken. Schrijf je dan in bij een uitzendbureau. Uitzendwerk is vooral geschikt voor mensen die nog geen diploma hebben en toch wat willen bijverdienen. Ook voor mensen die parttime werken en graag wat extra uren willen draaien is het werken als uitzendkracht geschikt. Vaak is het werken via een uitzendbureau flexibel en kun jij kiezen welke diensten je wilt draaien. 

Naast dat de uren flexibel zijn in te delen, is het werk wat een uitzendbureau kan regelen heel verschillend. Bevalt dat ene bijbaantje toch niet helemaal, laat het weten en het uitzendbureau zoekt een geschikt werk dat aansluit op jouw wensen.

Het is dan ook niet raar dat veel studenten tijdens hun studententijd zich inschrijven voor een uitzendbureau. Studenten zijn vaak flexibel inzetbaar en kunnen op deze manier zelf bepalen hoeveel uur zij willen werken. Hoe meer tijd je beschikbaar bent, hoe meer geld je kunt bijverdienen.

Geld verdienen als mystery shopper

Geld verdienen met winkelen. Het is mogelijk! Wordt mystery shopper. Een mystery shopper werkt in opdracht van een winkeleigenaar die zijn eigen personeel wilt testen. Op deze manier komt de eigenaar erachter hoe vriendelijk het personeel is tegen de klanten en hoe goed zij de producten aanbieden. 

Als mystery shopper kijk je dus eigenlijk hoe goed het personeel hun taken uitvoert. Vervolgens beoordeel je het personeel op een aantal vastgestelde punten. Op deze manier weet de eigenaar of het winkelpersoneel de verwachtingen waarmaakt. Dus wil je wat geld bijverdienen met winkelen? Wordt mystery shopper

Verdien geld met je hobby

Heb je een leuke hobby waar je veel tijd in steekt zoals foto’s maken? Dan is het misschien leuk om van je hobby je werk te maken. Het is namelijk mogelijk om je foto’s te verkopen via internet. Er bestaan diverse platforms waar fotografen hun foto’s plaatsen tegen betaling.

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je goede kwaliteits foto’s maakt. Nou hebben we het voorbeeld fotograferen genomen, maar je kan natuurlijk ook goed zijn in schilderen. Probeer dan eens je schilderijen te verkopen via marktplaats of een ander platform. Op deze manier kun jij met je hobby wat geld bijverdienen, terwijl je doet wat je leuk vindt.

Bijverdienen? Test medicijnen

Je kunt geld bijverdienen door jezelf in te schrijven als tester van nieuwe medicijnen. Denk goed na voordat je hieraan begint, want bij het testen van nieuwe medicijnen kunnen vervelende bijwerkingen optreden. Vind jij dit niet erg? Dan kun je best veel geld bijverdienen door het testen van geneesmiddelen. Het werkt als volgt, je schrijft je in als testpersoon, van te voren vul jij een document in en wordt je medisch gekeurd. Het bedrijf moet namelijk wel weten of jij geschikt bent als proefpersoon. Als je wordt goedgekeurd, dan is het aan jou of je mee wilt doen aan de test. De vergoedingen in deze sector zijn vrij hoog en kunnen wel oplopen tot €150 per dag. Denk er wel aan dat je meestal een week op locatie moet blijven zodat de wetenschappers de bijwerkingen kunnen testen. 

Written by